TV-serien Pretty Little Liars

Måske kender du allerede TV-serien Pretty Little Liars, som har kunnet ses i TV gennem de senere år og kører nu på 7. sæson, så serien er tydeligvis en succes, som har et godt greb i publikum. Det hele startede med forfatteren Sara Shepard, der i 2006 udsendte bogen med titlen Pretty Little Liars, og på TV stationen ABC i USA kunne man se potentiale i manuskriptet, som blev til en længere TV-serie, der fik debut i 2010.

I dag kan man følge med i serien på TV- men hvis man vil have begyndelsen med, så kan man købe hele serien af Pretty Little Liars hos CDON, der har et af Danmarks største udvalg af DVD med film og serier. Man kan få en hel sæson for kun 99 kr., og så kan man jo nyde afsnittene, når man har lyst.

 

Derfor er serien populær

TV-serien Pretty Little Liars er især et hit blandt unge mennesker, men også mange børn og voksne følger med i begivenhederne. Serien handler primært om løgne og hemmeligheder, og hovedpersonerne er fire veninder, der af en ukendt person bliver truet med at få afsløret deres dybeste hemmeligheder. Pigerne Emily, Spencer, Hanna og Aria går i den lokale High School (gymnasium) i byen Rosewood, som ligger i Pennsylvania. En tidligere veninde ved navn Alison forsvandt tidligere, og et år senere findes hun død. Den mystiske afpresser truer nu pigerne ved hjælp af SMS-beskeder med at fortælle om de hemmeligheder, som de hver især har betroet Alison.

Afpresseren er tilsyneladende meget velinformeret og kender til mange af pigernes hemmeligheder, så derfor accepterer pigerne at gøre bestemte ting på vegne af afpresseren, som tilsyneladende følger med i alle detaljer angående pigernes dagligdag. Selvom alting er opdigtet og fiktion, så føler mange seere, at serien rammer noget vitalt, og det samme kunne ske for os alle i større eller mindre grad. TV-serien om de Pretty Little Liars har altså skabt en seersucces, som hele tiden udvikler sig i nye spændende afsnit.

 

Indholdet i sæsonerne

I de første sæsoner var handlingen denne:

  • I sæson 1 starter pigerne med at blive truet af en ukendt afpresser, idet pigernes klike-leder Alison jo døde efter en mystisk forsvinden. Aria har problemer med at tilgive sin far, der har haft en affære, mens moderen stadig ikke kender til dette forbudte forhold. Desuden følger man tæt de mange romantiske affærer, folks små hemmeligheder som røveri og butikstyveri samt mistænkte personer til mordet på Alison. Vi møder både bryllupper, skilsmisser og dødsfald, og når det hele bliver blandet sammen i en effektiv cocktail sammen med hemmeligheder og trusler, så er alle ingredienserne tilstede for en saftig serie med spænding og drama.
  • I sæson 2 er fortsætter handling med samme personer, og temaet er stadig den mystiske afpresser, der underskriver sine beskeder med ”A”. Spencers svoger Ian Thomas formodes at være myrdet i kirkens tårn, mens han samtidigt anklages for have myrdet Alison.
  • I sæson 3 finder man ud af, at “A” var Mona Vanderwall, og desuden gør meget af handlingen på at følge pigernes undersøgelse om Garrett Reynolds involvering i mordet på Alison, da han var Maya St. Germains morder. Desuden kommer der en ny ”A” afpresser på banen, så forvirring opstår.
  • I sæson 4 genopfriskes alle de tre foregående sæsoner, så det er nemmere at følge med i handlingen. Ved en brand reddes pigerne af den mystiske person ‘Red Coat, der altid er iført en rød frakke, og flere af pigerne sværger på, vedkommende lignede afdøde Alison. Alison viser sig at være i live, men til gengæld dør andre personer i serien. Truslen fra ”A” er stadig aktuel og belastende for pigerne, og selv Alison er under mistanke.
  • De sidste sæsoner kører videre i samme stil med sine indviklede men underholdende plots, så hvis man elsker at følge manipulerende sammensværgelser med smukke men lede piger, så er TV-serien Pretty Little Liars sikkert noget for dig.

Skriv et svar