Populære ungdomsfilm – hvad skal du gå efter?

Der findes et kæmpe stort udvalg af ungdomsfilm, og nogle er altså bare bedre end andre. Men hvordan finder man ud af, hvor de gode film er? Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvad dine interesser for film er. Så bliver udvalget en anelse mindre.

Er du til gys, romance eller sci-fi? Måske du elsker fantasy? Eller måske du slet ikke ved, hvilke film der tiltaler dig mest. Et godt sted at starte kunne være hos de meget populære Twilight-film, som er elsket verden over – ikke blot af unge, men mange, mange andre.

Tag på vampyrrejse med Twilight

Twilight handler først og fremmest om ungdomskærlighed. En mystisk ung mand starter på skolen, og øjeblikkeligt bliver Bella Swan betaget af ham. Han bliver også betaget af hende, og det er uvant, for han plejer ikke at blive betaget af mennesker. Men der er noget ved Bella. Han kan ikke læse hende, som han kan med de andre.

Det bliver starten på en stormende kærlighedshistorie, som er alt andet end normal. Den mystiske unge mand, Edward, er nemlig vampyr, og det kan aldrig blive aktuelt med de to som par. Der er dog en tiltrækningskraft mellem dem, som ingen af dem kan ignorere.

Twilight er en ungdomsfilm om kærlighed i vampyrverdenen, og det er ikke meningen, vampyrer og mennesker skal leve side om side.

Kan du ikke få nok? Læs bøgerne også

Serien består af fem film, og når du først har set den ene, får du meget svært ved at holde dig fra de resterende fire. Der er en grund til, at filmene har høstet stor anerkendelse verden over, og det er altså et godt sted at starte, hvis du skal i gang med en ny filmserie. Problemet er blot, at det bliver svært for andre film at overgå disse.

Heldigvis er Twilight-filmene baseret på romaner af Stephenie Meyer, så kan du ikke få nok af filmene, kan du roligt gå i gang med bøgerne bagefter.

Se Twilight fra din sofa

Det bedste ved det hele er, at du kan streame alle fem Twilight-film lige fra din sofa. Med streamingtjenester som Blockbuster har du altid gode film, når du vil, og hvor du vil. Du betaler kun for de titler, du ønsker at se. Det er smart.

Rigtig god fornøjelse med mange timers vampyrfornøjelse. 

Skriv et svar