Ideer til film: 3 gode lørdagsfilm

Er det blevet lørdag igen, og er du endnu engang helt tør for ideer til, hvad du kan se? Selvom der er et væld af film derude, kan det være svært og uoverskueligt at vælge mellem de mange. Men du behøver ikke fortvivle. For vi kommer her med tre gode ideer til film, du kan se.

1. Star Wars

Hvis du gerne vil se en eller flere gode film (og gøre det til en decideret marathon), skal du se Star Wars. Selvom de første efterhånden er mange år gamle, kan de noget helt særligt. Ja, de er nærmest gået hen og blevet kult.

Du kan leje filmene online, hvis ikke du har dem liggende derhjemme. Filmene bliver iøvrigt lidt bedre, hvis du sætter de gode højttalere til og skruer lidt ekstra op for lyden!

2. Notting Hill

En sød og virkelig god film, som alle bør se mindst en gang i livet, er Notting Hill. Det er en rigtig god film, hvis du trænger til bare at være i hyggehumør, græde og grine lidt. For den kan det hele: Den kan få dig til at føle medlidenhed for kort efter at få dig til at skraldgrine. Sådan skal en god lørdagsfilm være!

3. Kontiki

Hvis det regner udenfor, og du er lidt nedtrykt og i rejsehumør, bør du se Kontiki. Det er en helt fantastisk film, som virkelig bringer rejselysten op i dig.

Den fortæller historien om tømmerflåden Kon-Tiki, som blev bygget og sejlet under ledelse af nordmanden Thor Heyerdahl. Han ledte ekspeditionen af samme navn for at bekræfte sin teori om, at folkevandringen til Polynesien kunne være foregået over havet fra Sydamerika.

Du får helt sikkert lyst til at tage til Polynesien efterfølgende!

Skriv et svar