Sæt en DVD på til festen – læs her hvorfor

Festindslag gør altid festen en hel del sjovere. Der er mange forskellige indslag at vælge imellem, og det man kan næsten ikke gå fejl, men dog er der nu alligevel nogle lege og nogle indslag, der gør sig bedre end andre.

Hvis man sidder til en fest, hvor man har adgang til et fjernsyn, så kan det være, at man kan få nogle ideer her. Det skal dog sige,s at såfremt dette ikke er muligt, så skal man ikke fortvivle. Så kan man finde mange flere festlege på siden her.

Lav et sjovt indslag med en DVD film

Du har nok allerede gættet, hvad dette går du på. Og hvis ikke så kommer her en lille forklaring. Der er mange film og serier, hvor der er en bestemt catch phrase. Dette indslag er simpelt, og det går simpelthen ud på at lave en række regler, inden filmen går i gang. Det skal gerne være en kendt film, som de fleste kender. Der kan fx stå, at hver gang hovedpersonen snakker, skal alle deltagere tage et shot.

Find en af dine yndlings

Det er altid sjovere at lave denne leg med en film, som man kender og kan lide. Tag dig derfor god tid til at gå på jagt efter en film, som du kan lide, og en film som der gerne burde være bred enighed om, at det er en klassisk film.

Jo flere der kender og har set filmen, jo sjovere bliver legen også.

Måske kan man bruge en serie

Der er selvfølgelig ikke noget i vejen for også at benytte sig af en serie. hvis det er denne mulighed man vælger at gå med, så kan det være, at man skal bruge en serie som How I met Your Mother eller måske Game of Thrones, da dette ofte er serier, som de fleste kender.

Netflix kan også bruges!

Til sidst så skal det også nævnes, at det ikke kun er DVD film eller serier, man behøver at gøre brug af. Man kan nemlig også sagtens få masser af sjov, hvis man benytter sig af nogle af de ting, der ligger på Netflix.

Skriv et svar