Gense succes serien X-files

Midt i 1990´erne viste TV2 en TV-serie ved navn ”X-files – Strengt Fortroligt” med FBI-agenterne Mulder og Scully i hovedrollerne spillet af David Duchovny og Gillian Anderson. Serien blev en formidabel seersucces, og den kørte i 9 sæsoner, og derudover lavede man to spillefilm i henholdsvis 1998 og 2008.

Nu kan den yngre del af befolkningen få mulighed for at se denne nervepirrende thrillerserie, da videobutikken Blockbuster på sin hjemmeside har X-files til streaming for kunderne, og andre kan så få et glædeligt gensyn og måske se de eventuelle afsnit, de ikke fik set i første omgang.

 

Handlingen i X-files

Der blev jo lavet flere 100 afsnit af TV-serien X-files, og hvert afsnit kan ses uafhængigt af hinanden, idet de afsluttes i hver udsendelse, men alligevel får man mest ud af serien, hvis man starter med at se afsnittene i rækkefølge, da serien konstant udvikler sig gennem årene. Mulder er en kontroversiel FBI agent, der åbenbart ser konspirationsteorier, ufoer, aliens og spøgelser alle steder, mens hans partner Scully er en jordbunden videnskabsmand, der på den måde supplerer makkerparret hinanden på en praktisk måde.

Handlingen er spændende, actionfyldt og mange gange også intensiv og medrivende, så man virkelig får underholdning for pengene, især hvis man interesserer sig for det okkulte og mystiske, da FBI parret i løbet af serien får øjnene op for, der er mere mellem himmel og jord, og mange magtfulde embedsmænd i regeringen og militæret gemmer tilsyneladende vigtige oplysninger fra resten af befolkningen herunder personer fra andre planeter og folk med specielle kraftfulde evner.

 

Streaming er fremtiden

Film og TV-serier skal man have adgang til på alle tidspunkter og overalt i verden, uanset hvor man er rejst hen. Vi er afhængige af en god internetforbindelse, men den findes jo også næsten overalt i verden, så dermed kan vi rejse rundt omkring i verden og streame vores yndlingsfilm og serier på internettet ned til vores telefon, tablet, PC eller vores fjernsyn, og dermed slipper vi for at finde ridsede DVD skiver frem eller finde en USB harddisk med downloadede film, idet vi i dag online kan bladre gennem et større udvalg af film, som vi kan streame og se live når som helst, det passer os.

Flere TV-leverandører har derfor også lavet samme video-on-demand tjeneste, så deres kunder nemt kan se deres udsendelser. Det drejer sig fortrinsvist om DR, TV2, Viasat, HBO, Canal Digital og Netflix, der for et fast månedligt beløb stremer populære TV udsendelser og film til seerne.

 

Skriv et svar