Tips til valg af ny seng

Vi tilbringer rigtig mange af døgnets timer med at sove. Det har derfor stor indvirkning på resten af døgnets timer, om vi har fået en god nattesøvn eller ej. Hvis du ønsker at få de optimale betingelser for en god søvn, er det vigtigt, at du ikke undervurderer valget af den helt rigtige seng, der passer til lige netop dig og din krop. Det kan lyde som en svær og uoverkommelig opgave, men med disse få tips bliver det noget nemmere, når du skal finde frem til din næste seng. Læs mere her, for valget af seng betyder rigtig meget.

Mange vælger en forkert seng

Der findes et uoverskueligt valg af Senge og madrasserMed så stort et udvalg, kan det være sin sag at finde frem til den helt rigtige seng. Derfor er der ikke noget at sige til, at der er rigtig mange, der har valgt den forkerte seng. Det skal ikke forstås sådan, at sengen i sig selv er forkert eller dårlig. Sengen er der ikke noget i vejen med. Valget bliver kun forkert, fordi sengen ikke matcher den krop, der skal ligge i den hver nat. For vores individuelle kropsbygning har stor betydning, når vi skal vælge den helt rigtige seng. Når man tænker nærmere over det, giver det jo næsten sig selv. Det er jo vores krop, der skal finde ro og afslapning i sengen i løbet af natten.

Valget af den rigtige seng

find alt i senge og madrasser, som du kan lide, og tag udgangspunkt i dem. For det er vigtigt, at du får en seng, du både er tilfreds med udseendet af og synes, at du ligger godt i. For oftest er valget af en ny seng, et valg vi skal leve med i mange år frem. Når du er kommet frem til, hvordan din nye seng skal se ud, kan du begynde at finde frem til den rigtige madras. For det er i madrassen, hele hemmeligheden ligger. Valget af madras skal afspejle din kropsbygning. Som hovedregel kan man sige, at hvis din kropsbygning er lille og rund, skal du have en hårdere madras, end hvis du er høj og slank. Du skal kunne ligge på siden med helt lige rygsøjle, når du har den rigtige madras.

Skriv et svar