Den nye iPhone 8 er et lækkert stykke legetøj

Faktisk vil mange nok være uenige i omtalen af en iPhone 8 mobiltelefon som et stykke legetøj, da det faktisk mere er et slags arbejdsredskab. En iPhone 8 kan både bruges seriøst til masser af opgaver, men den kan også bruges til at gøre underholdning med spil, film og musik endnu mere levende og ægte især med den nye funktion Augmentet Reality (AR), som kun understøttes af Apples nye operativsystem iOS 11.

Telefonen koster 6.199 kr. kontant, så der er tale om et dyrt stykke legetøj, men da en iPhone 8 også kan bruges til mange andre opgaver, så kan investeringen være givet godt ud, og man kan endda købe en iPhone 8 rentefrit over 24 måneder hos Yousee, der er blandt de allerførste i Danmark med netop denne nye smartphone. Ved at anskaffe sig en iPhone 8 får man rådighed over markedets førende mobiltelefon, der både er smart, praktisk, moderne og cool, så man får derfor rigtig meget for pengene, selvom den kun har få nye faciliteter i forhold til forgængeren iPhone 7.

iPhone 8 kommer nemlig med en unik glasbelægning, der både gør den vand- og støvtæt men også giver mulighed for trådløs opladning, og så leveres den med den nye og superkraftige CPU A11 Bionic, der har hele 6 kerner indbygget. CPU´ens performance er på højde med en nyere pc, så på den måde får man altså en ultrahurtig mobiltelefon.

Specifikationer for den nye iPhone 8

Man kan købe den nye iPhone 8 i flere farver og med et internt lager op til 256 GB, og den har disse data og specifikationer:

  • 12 M pixel kamera med 5 x digitalt zoom og 4K videooptagelse.
  • Lynhurtig A11 processor.
  • 4,7” Retina HD-skærm med 3D Touch samt true tome og wide color.
  • Stereohøjttalere med kraftig og dynamisk lyd.
  • Et kraftigt litiumbatteri til en hel dags brug.
  • Et unikt design i glas på siderne og aluminium på kanterne.
  • Trådløs opladning med Qi teknologi.
  • Vand-og støvtæt ned til 1 meters dybde (IP67-klassificering).
  • Sikkerheden er i top med ID Touch funktionen (fingeraftrykscanner).
  • iOS 11 med mulighed for Augmented Reality.

Muligheder med den nye Apple mobiltelefon

Det er kun fantasien, der sætter begrænsningerne for anvendelsesmulighederne for den nye iPhone 8, da den jo både kan anvendes som andre mobiltelefoner men også som en computer eller til at se film på under køreturen til skole eller arbejde. Den nye AR funktion (Augmented Reality) giver mulighed for at kunne kombinere den fysiske verden sammen med den virtuelle, idet man med kameraet kan optage et scenarium, der på skærmen blandes med tidligere lagrede billeder.

Dette er særdeles velegnet til computerspil, hvor man blot kan optage en tom bordplade, således man til gengæld kan se et bjerglandskab med en borg og fjendtlige styrker, der skal nedkæmpes. Man kan også panorere hen over stjernehimlen, hvorefter man kan se de enkelte stjernebilleders position i forhold til hinanden, da mange stjernebilleder jo i forvejen er lagt ind i hukommelsen.

Det er også muligt at se en sportsbegivenhed live, mens der lægges supplerende oplysninger ind over billedet med aktuelle odds, resultater og statistikker, der gør oplevelsen endnu mere spændende.

Skriv et svar