Fordele ved køb af iPhone

I dag er smartphones en naturlig del af hverdagen for de fleste mennesker, og valget kan være svært blandt de mange udbydere af mobiltelefoner og abonnementer. Apple iPhone er verdens førende mobiltelefon men stærkt forfulgt af Samsung Galaxy, og der er tale om to meget forskellige mobiltelefoner men med samme egenskaber og gadgets. Operativsystemet er nemlig forskelligt for telefonerne, idet iPhone anvender iOS, mens Samsung Galaxy og mange andre mobiltelefoner anvender Android OS, således alle apps skal udvikles til enten den ene eller til den anden platform. I denne artikel fokuseres der især på at beskrive Apples iPhone, der jo er kendetegnet som dyr, eksklusiv og i høj kvalitet, men som kun kan anvende Apples egne apps.

Funktioner på en iPhone

Apple har i mange år været førende på området for mobiltelefoner med praktiske faciliteter, der reelt tilbyder næsten det samme som en computer men integreret i en telefon. Moderne mobiltelefoner som iPhone og lignende anvender berøringsfølsomme tastaturer, således de gamle trykknap tastaturer ikke anvendes meget længere, og på Apple iPhone har man endda lanceret en knap med dybdevirkning, således den valgte funktion afhænger af, hvor hårdt man presser på tasten, hvilket faktisk er pladsbesparende og ret smart fundet på.

Selve skærmen er naturligvis med smukke farver og i højopløsning, således fotografier og film fremstår klart til enhver tid. Kameraet anvender hele 12 Mega pixels, hvilket er knivskarpt, men billeder og film fylder naturligvis tilsvarende mere på telefonens lager, der heldigvis kan fås fra 32 til 256 GB. Generelt er en iPhone logisk opbygget, nem at navigere rundt på med en intuitiv brugerflade samt i en lækker kvalitet i flot design, hvilket er tiltrækkende for mange forbrugere.

Prisen på iPhone

Den første iPhone så dagens lys i 2007, og i 2016 kom den nyeste iPhone 7 på markedet, som koster i området 6.000-7.500 kr. afhængigt af model og hukommelse. Telefonen er ret dyr at købe kontant, men heldigvis kan man flere steder købe en iPhone på afbetaling og i forbindelse med et passende abonnement, således man endda opnår en rabat på telefonen. Hos YouSee kan man købe iPhone mobiltelefoner samt også andre modeller, og på den måde kan man nøjes med at betale under 200 kr. om måneden for en helt ny Apple iPhone 7, mens et abonnement med fri tale, fri SMS, fri musik, wifi opkald, 10 GB data koster 199 kr. om måneden.

Skriv et svar