Den ultimative hjemmebio i stuen

Hvem drømmer ikke om at have sin egen hjemmebio? Måske ikke lige mor og far, men det må da være enhver teenagers drøm, at invitere alle vennerne hjem til en omgang hjemmebio. Det kræver ikke det helt store at skabe et hjemmebio-miljø i stuen eller et hvilket som helst andet værelse, så det vil helt sikkert også komme mor og far til gode.

Siddepladsen er essentiel for hjemmebioen

Man forbinder sjældent en biograf med en stående forestilling, hvorfor siddepladserne i hjemmebioen er det vigtigste element. Det kræver for eksempel sofaer eller flere stole, hvilket jo også kan bruges når man vil slænge sig på sofaen om aftenen eller hvis man har mange gæster på besøg.

  • Giganten: En 6-personers sofa af mærket Umbria, der fylder en del i landskabet, men hvor der godt kan klemmes lidt flere end seks mennesker ned, hvis man ikke slænger sig alt for meget.
  • Den moderne: Bonn 225 er en stilren og moderne løsning på hjemmebioen, som mor og far måske bedre kan acceptere, da det samtidig er et flot møbel.
  • Slængeren: Sofaen fra Kiruna er en rigtig slængesofa med chaiselong i begge sider, hvorfor den indbyder til en afslappende biooplevelse.

Skab en luksusbio med de ekstra faciliteter

Med få ekstra faciliteter kan man skabe en luksusbio, der vil gøre oplevelsen i hjemmebioen endnu bedre. Køb en masse skåle, så folk kan opbevare deres slik, popcorn, chips eller lignende samtidig med at i kan nyde filmen i fred og ro uden raslende slikposer. Det giver også oplevelsen en hjemmelig form for hygge samt mulighed for at dele jeres snacks lidt nemmere.

Anskaf en masse store glas, så i slipper for at fylde drikkevarerne op hele tiden. Få eventuelt også fat i et par kander, der kan bruges til vand, hvis nogen har lyst til det.

Gør hjemmebioen ekstra komfortabel og indbydende med puder og tæpper, der også vil gøre det til en hyggelig oplevelse.

Skriv et svar