Bring Star Wars universet til live med Lego Star Wars

Jeg er enormt stor fan af den episk filmserie Star Wars og som de fleste fans glæder jeg mig til at de nye film kommer. Oveni er jeg så også stor fan og samler af Lego – og derfor synes jeg det er så cool at man kan bringe Star Wars universet til live med lego hjemme i stuen. Ikke bare elsker jeg det, men det samme gælder for mine børn.

Hvad kan Lego Star Wars

Først og fremmest er Star Wars jo et hit blandt de fleste legeglade børn og voksne. Dernæst er der et enormt udvalg af spændende Lego Star Wars i flere butikker rundt omkring i landet. Lego Star Wars er en vitaminbombe for hjernen og fantasien. Man finder pludselig sig selv i en drømmeverden fyldt med aktion og kampe. Man kan leve sig ind i rollen som fx Jango Fett, Coleman Trebor, klonkrigere, Mace Windu, Anakin Skywalker eller mange flere. Man kan kæmpe med lyssværd, laserkanoner, dobbelte knipsemissiler, termiske detonatorer og meget mere. Lego Star Wars kan med andre ord, få fantasien til at føles som virkelighed. Lego er alletiders mulighed for at slappe af og slippe pligter og lektier. Skulle du have et af de børn, der bare elsker sin Nintendo, så er der faktisk også Lego Star Wars spil til Nintendoen.  Og det er jo også super hyggeligt! Det sted hvor jeg har fundet det absolut bedste udvalg af Lego Star Wars er hos Coolshop.dk

Tag Lego med på ferie

Lego er nemt at transportere og kan sagtens tages med på ferien, når der rigtig skal hygges og leges. Lego Star Wars har flere serier med bestemte Lego Star Wars pakker. Man kan fx vælge at tage en eller 2 af disse pakker med på ferien, så er underholdningen i hvert fald på plads de første par dage. Måske også for forældrene? Mange forældre kan ikke holde sig væk fra Lego, måske fordi det bringer så mange sjove minder frem fra da man selv var barn. Jeg husker togskinner og Lego toge som revolutionerende i min barndom. Jeg kunne bruge flere timer på at lege med dem.

Billede: tokyosucks

Skriv et svar