Alternativer til den klassiske filmaften

Forestil dig, at du og vennerne sidder en lørdag aften hos dig til filmaften med slik, chips og hvad der dertil hører. I gør som I altid plejer, ser den film I altid ser, nemlig Terminator med Arnold Schwarzenegger.

Forstil dig så herefter, at du pludselig får en idé! En idé om at, dig og dine venner skal prøve noget nyt, I skal lave andet sammen end blot at se film – I skal ud og opleve noget. I skal på skiferie til Mayrhofen med Sunweb, der tilbyder skirejser til formidable priser.

Besøg Mayrhofen

I Mayrhofen er byens stil en blanding af noget moderne arkitektur og typisk tyrolsk. Når ikke du står på ski, kan dig og vennerne besøge byens gågade med butikker, restauranter, barer og konditorer.

Får du og vennerne lyst til at sætte en fest i gang, kan I nyde godt after ski og nattelivet i byen. Begge dele vil på ingen måde skuffe jer. Er det andre aktiviteter I leder efter, kan byen også tilbyde at gå i biografen, svømme, få en dejlig behandling hos wellness centeret, bowle, kælke, spille tennis, dyrke fitness og meget mere. I vil med sikkerhed ikke kede jer!

Skriv et svar