Se de nyeste danske biograffilm derhjemme

Mange har spået, at videoudlejningsbranchen var død for længe siden, og det så også sådan ud en overgang, men det har faktisk vist sig, at den største videoudlejer Blockbuster har fået liv i sejlene igen. Inde på Blockbusters hjemmeside kan man nemlig i dag finde alle de nyeste film og serier, som man lejer som normalt, men nyheden er bare, man streamer filmen, når man har lyst.

Det er samme princip som Netflix, men Netflix er jo især amerikanske programmer, mens man på Blockbuster også kan finde nye danske film, samt de udenlandske film endda kommer med danske undertekster. Så slipper man nu for at downloade film eller stå med besværlige DVD-skiver, som skal afleveres, kan blive ridsede, fylder plads samt er ret kostbare. Man kan naturligvis streame film og serier til både sin mobil, tablet, Smart TV, PC eller til sin PlayStation, så der er jo muligheder nok, hvis blot man har adgang til internettet.

 

Sådan streamer man film

Det er nemt at komme i gang med at streame film, idet man blot skal have oprettet en konto, så man blot logger ind på hjemmesiden med sit brugernavn og password. Så kan man med det samme se, hvilke film og serier, man har betalt for, og så vælger man en af disse, og filmen er nu klar til brug på din tablet, PC eller TV. Man kan også se noget af filmen, så man senere kan fortsætte, der hvor man kom til, så det er altså meget smartere end tidligere, hvor man manuelt skulle spole filmene samt aflevere dem igen efter brug.

I dag er film ikke noget man samler så meget på, som man gjorde tidligere, men det er da stadigt muligt at købe film på DVD, men det kan nemt blive en kostbar hobby, idet man i dag kan streame nye film til en brøkdel af prisen af nye DVD film. Der er jo ikke noget i vejen for, at man sidder i en stue sammen med familien eller en flok venner og ser filmen, og så kan man jo skiftes til at betale for filmene, så man derved nemmere har råd til at se flere film.

 

Nye danske film

De gode ved at streame fil hos Blockbuster er, at de har alle de nye danske film samt undertekster på de udenlandske film, og visse børnefilm er endda med dansk tale. Der findes jo også andre udbydere med film til streaming eller download, men ikke så mange har samme store udvalg, og der findes også gratis udbydere af film på nettet, men her er der stor risiko for at få virus, når man downloader eller streamer.

Det er derfor nu muligt at se den nye biograffilm ”Klovn Forever”, hvor Casper Christensen og Frank Hvam igen er på glatis med deres bommerter, hvor de konstant bliver til grin. Hyle morsomt hele vejen igennem. Mange populære tegnefilm som den nye Disneyfilm ”Inderst Inde” kan man også streame med dansk tale på nettet, så det har aldrig før været så nemt at få adgang til de nyeste film.