Sådan laver du din egen film-nørd blog

Er du en ægte film-nørd, som drømmer om at starte en blog? Det er ikke så svært at komme i gang. Det vigtigste er, at du skiller dig ud i mængden ved at skrive om, hvad du har på hjertet. De fleste kan læse på diverse nyhedssider og blogs om, hvad der sker i filmverden, men du kan skabe en populær filmblog, hvis du skriver om, hvorfor du elsker spillefilm. Nedenfor har du nogle tips til at komme i gang med din film blog.

Du skal elske film

Start en filmblog hvis du er vild med film. Mange søger direkte muligheden for at leve som fultidsfilmblogger, men du skal starte den anden vej rundt. Hvis du kan lide at skrive om film, så er det en god ide at starte en blog. Med den passion kan du komme meget længere og opbygge et større publikum.

Da det er en hård branche at arbejde i, især på grund af konkurrencen, er der mange pengeivrige personer, som mister motivationen hurtigt. Det sker mindre for de personer, som skriver om film på sin hobby blogside.

Hvis du har den rette motivation, kan du gå videre til at finde på dit domænenavn. Her er det vigtigt at være unik, kort og simpel. Det er bedst at undgå tal og tegn, da det ofte kan skabe forvirringer. Tænk hellere i andre baner, som gør at folk nemt kan huske navnet på din filmblog. Læs mere om hvordan du køber domæne her, når du har en god ide til, hvad din side skal hedde.

Læg et par blogindlæg op om dagen

Start blødt ud med et eller to blogindlæg om dagen. Hvis du starter med ti om dagen, kan du hurtigt løbe tør for gode ideer. I værste tilfælde vil du gå i stå, og så vil al dit hårde arbejde gå til spild.

Det er bedst at starte en rutine med at lægge et nyt blogindlæg om dagen. Det er både godt for dig selv, men de fleste foretrækker også at læse lidt om dagen. Ved at følge denne strategi har du bedre mulighed for at få flere følgere på f.eks. RSS, da de fleste vil hellere modtage et nyt indlæg om dagen end ti den ene dag og nul den efterfølgende dag. Designet af bloggen er ikke så vigtigt i starten, det vigtigste er at komme i gang.

Skriv et svar