Opskriften på en hyggelig familieaften

Vil i gerne tilbringe noget kvalitetstid med børnene i børnehøjde, der samtidig er underholdende for de voksne? Hvad så med at få stablet en filmaften på benene med en god dansk familiefilm? Det er en rigtig hyggelig, afslappet og ikke mindst nem måde at være sammen på. Det kræver heller ikke hverken mange penge eller tid at få stablet på benene.

Sådan kommer du i gang

Start med at blive enige om en god film og lej eller køb den hos Blockbuster. Et rigtig godt bud på en god og sjov familiefilm for hele familien er, ’Min søsters børn i sneen’. Filmen handler om familien Lund, der skal på skiferie i Norge, da faren brækker sit ene ben. Onkel Erik træder dog til og går med til at tage af sted til Norge med de fem ældste børn. Da de kommer frem viser det sig, at hytten de har lejet er en meget lille og utæt hytte – altså ikke et sted de kan opholde sig, hvorfor de flytter videre til en stor suite. Denne er imidlertid udlejet til fru Flinth og hendes veninder, der laver en masse vrøvl, hvorefter familien bliver smidt ud.

Resten af historien kan i få, hvis i lejer ’Min søsters børn i sneen’, der i den grad er en sjov og underholdende film for hele familien.

Når så filmen er lejet, så er det ellers med at få skabt en hyggelig stemning derhjemme. Og der er ikke nogen filmaften uden gode snacks til filmen. Lav en ordentlig omgang popcorn tag ungerne med hen og købe bland-selv slik inden filmen og sørg for at køleskabet er fyldt op med lækre drikkevarer. Du kan også skrue ekstra op for hyggen med dyner i stuen, stearinlys og selvfølgelig iført behageligt tøj.

Følger du ovenstående opskrift, har du en rigtig god familieaften i vente, der byder på gode grin, hygge og masser af kvalitetstid.

Find flere film til familieaftenerne

Er filmaftenen en succes, du gerne vil gentage, så kan du finde mange flere gode familiefilm hos Blockbuster. Det er super nemt at oprette en bruge og aktivere sit kreditkort, hvorefter man kan browse igennem en masse danske og internationale film.

Skriv et svar