DVD – er den uddød eller skal du købe en samling?

DVI dag har de fleste af os et Smart TV hjemme i stuen, hvor vi kan se de nyeste film gennem diverse apps. Nogle har sågar en hjemmebiograf med et surroundsound-anlæg, en Blu-ray-afspiller, en 4K-afspiller eller måske endda en 3D-afspiller. Men vi skal ikke mere end 10-15 år tilbage, før DVD-maskinen kun lige havde erstattet VHS-båndene.

Mange filmelskere har gennem DVD’ens storhedstid opbygget sig flotte samlinger af DVD-film med både tidernes største blockbusters, film-franchises og tv-serier. Men hvad hvis du ikke nåede at fuldende din samling? Skal du så hoppe tilbage og fuldende den eller starte forfra med Blu-ray-film eller 4K?

Din DVD-samling kan blive en god investering

Har du gennem tiden samlet på alle de gamle Harry Potter- og Star Wars-film på DVD, men ikke fået anskaffet de nyeste udgaver, fordi de nu kan streames på de mange forskellige streamingtjenester? Og går du nu alligevel med overvejelser om, hvorvidt de er værd at anskaffe? Som det ofte gør sig gældende med ting, der med tiden går hen og bliver forældet, genopstår de engang i fremtiden og får deres anden storhedstid – og det samme kan vise sig at blive tilfældet med DVD’er.

Derfor kan du med fordel gå på jagt efter de seneste udgaver af både Harry Potter, Star Wars, James Bond og alle de nyeste blockbuster-hits. Ikke nok med at du vil fuldende din i forvejen flotte samling, de kan også vise sig at blive en rigtig god investering på sigt, da værdien ofte vil øges med tiden. Hvis ikke du føler, at du lige nu har luft i budgettet til at fuldende din DVD-samling, findes der også en løsning på dette. Du kan optage et lån til finansiering af din DVD samling. Derved risikerer du ikke, at DVD’erne bliver udsolgt, men i stedet kan du begynde at færdiggøre din samling allerede i dag.

Find datidens små glæder tilbage igen

Selvom vi nu skriver 2018, hvor alle film og serier sendes i flot HD-kvalitet, så var der nu også noget særligt over de gamle DVD-film. Måske husker du tilbage på, at en bestemt DVD var den første, du smed op på et fladskærms tv. Disse små glæder fra fortiden har bestemt fortjent en bedre skæbne end at gå tabt i glemmebogen, og derfor bør du ikke overveje et sekund, om din DVD-samling bør fuldendes – for selvfølgelig skal den det.

Sidder du som læser og husker tilbage på alt dette, men er DVD-samlingen smidt ud i den seneste oprydning af loftet? Frygt ej. For der er fortsat mange forhandlere, som sælger DVD’er, og du kan derfor stadig bygge en samling op fra bunden. En flot samling er selvfølgelig ikke helt billig, men på ekonomi.dk kan du finde gode tips og besparelser på privatøkonomien, så du kan starte med at genopbygge den tabte DVD-samling i dag.

Skriv et svar