Disney succesen Frost vender tilbage

Disneyfilmen frost er vist næppe gået nogens næser forbi, og særligt børn verden over er blevet fuldstændig forgabt i det fantastiske univers.

Selvom filmen havde premiere i 2013 så er Elsa, Anna og Olaf bestemt ikke gået i glemmebøgerne, tværtimod. Kigger man I legetøjsbutikker og supermarkeder bugner det med diverse produkter, legetøj og kostumer. Ej at glemme sangene som der flittigt er blevet skrålet med på lige siden filmen udkom. Frost har faktisk været så populær, at den allerede har overgået bl.a. Løvernes Konge i vundne priser og indtjening – ganske imponerende!

John Lasserter udtalte sig således på vegne af Disney:

”Vi nød virkelig at lave ‘Frozen Fever’ og at være tilbage i den verden med de karakterer. Jennifer Lee og Chris Buck har fundet på en fantastisk ide til en efterfølger, I kommer til at høre meget mere om det, og vi tager jer tilbage til Arendelle. Vi er virkelig begejstrede.”

Der er endnu ikke fastsat en premieredato for Frost 2, men mon ikke vi kan forvente at den udkommer i løbet af 2016? Indtil vi ved nærmere kan du passende få et tilbageblik til den skønne Frost film herunder:

Skriv et svar