Den bedste film til unge teenagere

Max Pinlig er en dansk film for børn og unge fra 2008, der instrueret af Lotte Svendsen med Samuel Heller-Seiffert i hovedrollen er en fortsættelse af tv-serien Max, der blev sendt på DR1 fra 2007 til 2008.

Filmen handler om Max, der har problemer med klassekammeraterne og konstant udsættes som mobbeoffer. Derudover omhandler den, hvordan Max er lun på en pige, mens han flirter med en anden, hvilket ender mere eller mindre katastrofalt. Og som prikken over i’et har Max en dødpinlig mor, hvilket bestemt ikke gør tilværelsen lettere for ham.

Filmaften med vennerne

Max Pinlig er et godt bud på en film, man kunne smække på, hvis børnene skal holde filmaften med vennerne derhjemme. Det er nemlig på en sjov og opsigtsvækkende film, der måske kan hjælpe de unge mennesker med at sætte tingene lidt i perspektiv. Derudover kan de også se, hvordan det ikke kun er nem, der døjer med mobning, pinlige forældre og andre småproblemer i hverdagen. Det kan måske åbne op for snakken og hjælpe de unge til at tage fat i hinanden eller en voksen, hvis de føler sig uretfærdigt behandlet.

Uanset hvad skulle det være en rigtig sjovt film, der nok skal danne grundlag for samtaler, sjov og grin, hvis i smækker den på, når ungerne skal holde filmaften.

Husk popcorn, slik og sodavand til filmen, hvis det skal være helt gennemført og ekstra råhygge.

Stream film til hele familien

Hos Blockbuster kan man som noget relativt nyt streame film og serier egnet for hele familien. Det foregår således, at man kun betaler for de film og serier, man rent faktisk ser hos Blockbuster, hvilket er en stor fordel.

Du kan blandt andet streame Max Pinlig, hvis du er blevet nysgerrige på den uheldige teenagers historie. Der er desuden lavet en efterfølger af den populære film, Max Pinlig 2, der også kan streames hos Blockbuster.

Skriv et svar