Jon Snow vender tilbage, men …

Den 24. april 2016 er en vigtig dag for mennesker verden over. Det er nemlig der sæson 6 af hitserien Game of Thrones har premiere.

Sæson 5 sluttede ulykkeligt for mange fans, for det var nemlig her manges favoritkarakter mistede livet, nemlig Jon Snow. Siden sæsonen sluttede har der været en masse spekulationer omkring hvorvidt Jon Snow er eller ikke er død, som vi skrev om her, og da Kit Harrington, skuespilleren bag karakteren, blev set i Irland hvor mange af optagelserne foregår, vakte det naturligvis røre i andedammen. Først nu har Kit Harrington givet en smule hints om hvad der kommer til at foregå i den kommende sæson.

Han fortæller således “I filmed some scenes of me being dead – it’s some of my best work.”, og “I know how long I’m a corpse for, but I can’t tell you that!”

Nogle af de teorier der figurerer på nettet er bl.a., at Jon Snow vender tilbage som en White Walker, eller at heksen Melisandre vil bringe ham tilbage til live. Indtil sæson 6 har premiere kan du starte med at se traileren herunder.

 

Se trailer for sæson 6